Marmatrimmers

Ritten

In de zomer rijden we meerdere keren per week op de racefiets, in de winter klimmen we op de mountainbike. Tijdens de donkere winteravonden is er ook de mogelijkheid in teamverband door te trainen op de racefiets via Zwift.

Tevens organiseren we elk jaar een fietsweekend, een fietsweek en fietsen we klassiekers, zoals de Amstel Gold Race. Daarnaast kennen we onze eigen klassiekers, zoals Liessel-Kevelaer en Liessel-Gorinchem-Liessel.

Fietsgroepen

We hebben allemaal andere ambities, vandaar dat wij in drie groepen fietsen. Iedere groep heeft een wegkapitein die mooie, autoluwe routes uitzet.

GPX Routes

Er gaat niets boven mooie routes fietsen in clubverband. Wil je een van onze ritten een keer op een ander tijdstip fietsen dan kan dat natuurlijk.

Racefiets routes

Elke week fietsen we in clubverband een andere route met vertrek en aankomst in Liessel.

Gravelbike routes

In de wintermaanden ruilen we de racefiets in voor de mountainbike of gravelbike. Onze gravelritten worden steeds populairder, de groep Marmatrimmers die regelmatig een graveltocht rijdt groeit gestaag. Elke week fietsen we in clubverband een andere route met vertrek en aankomst in Liessel.